Wie ben ik ?Mijn naam Denise Huizinga, geboren in 1992 in Rotterdam, getrouwd, moeder van 3 prachtige kinderen, en woonachtig in Stadspolders, Dordrecht. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, en daarnaast schaats en skeeler ik graag. 

Sinds 2022 ben ik werkzaam als gediplomeerd pedicure en vanaf 2024 geregistreerd medisch pedicure. Tijdens mijn opleiding tot medisch pedicure legde ik steeds meer verband tussen mobiliteit en het belang van goede voetverzorging. Het geeft mij een enorme voldoening dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de mobiliteit van mijn cliënten door de juiste voetzorg te verlenen, en mensen van hun (pijn)klachten af te helpen. Mijn focus ligt op het medische aspect van voetzorg. 

Ik verwelkom u graag in de praktijk op het Frida Katz-erf 97 in Stadspolders te Dordrecht,  waar ik op dinsdag een praktijkruimte huur.

Is het voor u lichamelijk wat lastiger om naar de praktijk te komen? Dan kom ik graag bij u thuis. voor het geven van de behandeling.

 

Voetzorg Denies,

uw pedicure aan huis.