Wie ben ik ?Ik ben Denise Huizinga - Kennedy, 31 jaar, getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen, geboren in Rotterdam. Sinds 2010 ben ik woonachtig in Dordrecht.

Ik heb jarenlange ervaring in het werken in de horeca en detailhandel.
Maar nu mijn kinderen inmiddels naar school gaan vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Eigenlijk wilde ik graag met ouderen werken, en als verzorgende aan de slag in het ziekenhuis / woonzorgcentrum. Maar door mijn gezinssituatie bleek dat niet mogelijk te zijn. Om toch (ook) met ouderen te kunnen werken, heb ik besloten in 2021 de opleiding pedicure te gaan starten, en sinds 2022 gediplomeerd basis - pedicure, en volwaardig lid van branche organisatie ProVoet. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet, want ik verzorg de voeten van mijn klanten met passie en ontzettend veel plezier!

Afgelopen jaar (2022-2023) ben ik hard bezig geweest met de opleiding medisch pedicure, en ik kan nu zeggen dat ik geslaagd ben!
Op dit moment ben ik nog in afwachting van het ontvangen van mijn diploma. (Hierna kan ik mij inschrijven in het register en kan ik officieel als medisch pedicure aan de slag. Update volgt.)


Ik vind het leuk om me meer te verdiepen in bepaalde ziektebeelden en
de daarbij behorende klachten. Het geeft ontzettend veel voldoening om mensen van hun pijnklachten af te kunnen helpen. Ik ben van plan samen te gaan werken met meerder disciplines, om de voetzorg nog meer te verbeteren. In de toekomst zou ik heel graag mijn eigen medisch pedicure praktijk aan huis hebben. 

Ik werk alleen ambulant in Dordrecht,
dit betekent dat ik naar u toe kom met mijn koffer.
Zodat u in uw eigen stoel kan blijven zitten voor een behandeling!

 

Voetzorg Denies,

uw pedicure aan huis.